Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Abonnementen (1)Accessoires (2)Dessertwijn (0)Diversen (11)Mousserend (2)Port (0)Rode wijn (26)Rosé (7)Witte wijn (19)

Abonnementen - Wijnhandel

Heeft u ook zo’n moeite met kiezen of bent u iemand die alle wijn op zijn tijd wel lekker vindt? Dan kunt u hier een abonnement op maat vinden. Door gratis aan te melden komt u snel in contact met adverteerders.


Wijn aan huis bezorgd

Via de diensten die op deze pagina aangeboden worden kunt u een pakket vinden dat bij uw wensen als wijn drinker aansluiten. Kunt u vaak niet kiezen wat voor wijn u wilt of bent u simpelweg benieuwd wat voor verrassing u aan huis krijgt? Dan is een abonnement misschien de juiste oplossing voor u. Zo krijgt u periodiek van de aanbieder een selectie aan wijnen toegestuurd die ook toepasselijk zijn op de tijd van het jaar.


Verbreed uw horizon en smaak in wijn

Zelfs al drinkt u jaren wijn er zijn altijd meer avonturen in smaak te beleven in de wereld van wijnen. Ontdek de verschillende aroma’s en smaken van wijnen die u nog nooit gezien heeft. Verschillende jaargangen en in combinaties waar u voorheen nog nooit aan gedacht heeft. Als een echte wijn genieter raakt u nooit uitgekeken om iets nieuws te proberen. Wie weet vindt u net die ene wijn die uw nieuwe favoriet wordt of welke u in de toekomst op de menukaart wilt vermijden.


Geen sommelier meer nodig!

Wijn is op zichzelf heerlijk, maar wordt vaak gecombineerd met een maaltijd om het smaakpalet maximaal te plezieren. Op de menukaarten wordt er vaak een wijnsuggestie gedaan of is er een echte wijnkenner aanwezig als sommelier in het restaurant waar u bent. Een sommelier is een specialist in de combinaties tussen wijn en spijs en deze is verantwoordelijk voor het samenstellen van de wijnkaart in een restaurant. Verras uw vrienden, familie en de ober met uw verfijnde smaak en kennis in complementaire wijnen.